Wie of wat is test1.com?
4
ik dacht eerst dat ik gek was maar kennelijk zijn er meer mensen die het opvalt.
Google Advertenties voor de website test1.com (wat een link site is voor obscure / affilitate zaken als keyloggers etc..)
Je maakt mij niet wijs dat een adwords campange opzetten voor zo’n site winstgevend is. Tenslotte iedere klik kost geld en als je op de doel pagina komt zie je dat het foute boel is.
Dus zou er iemand een dure fout gemaakt hebben of zit er een hele slimme verkoop truuk achter? zo ja dan ben ik wel benieuwd hoe je dit winstgevend kan houden, want op heel veel keywords in google komt de advertentie langs.
Voorbeeldje van de advertentie :
Blogged with Flock




Zo dus: Iedereen heeft het erover!
daarmee creeer je hooguit een hype maar als je de site ziet, is die niet hype waardig.
dan blijft de vraag dus hoe kan je ooit winst halen uit zo’n site dmv een dure adwords campagne (je ziet het overal dus ze hebben op heel wat keywords ingekocht)
het lijkt wel of die ad van Grubb.nl afkomt?
volgens mij niet, als je het forum ziet waar ik naar toe link daar geven ze ook een voorbeeld van een andere site waarop de add te zien is, en ben de advertentie ook al op hyves tegengekomen en op google zelf tussen zoek resultaten.